Loading...
ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED Hela familjens favor
it! Gör schnitzel på nytt sätt: Panera tunna innerfiléer av kyckling och servera med en frisk nudelsallad och srirachamajo. Garanterat en ny favorit hos familjens alla medlemmar – såväl stora som små! KYCKLINGSCHNITZEL PÅ INNERFILÉ 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 500 g Lönneberga kyckling tunna innerfiléer 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg ca 3 dl panko eller ströbröd salt, svartpeppar smör och olja till stekning GÖR SÅ HÄR Servera schnitzeln med en smakrik nudelsallad och srirachamajo, hela receptet hittar du på buffe.se. 1. Banka ut Lönneberga kyckling tunna innerfiléer tunt. Krydda med salt och peppar på båda sidor. Vänd i mjöl, uppvispat ägg och sist panko eller ströbröd. 2. Stek i rikligt med smör och olja 3–4 minuter per sida.
Buffé SEPTEMBER
Buffé ÄLSKADE KNÖL
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé EN SÖT PÄRONSYMFONI
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé KORVENS COMEBACK
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING