Buffé SEPTEMBER
Buffé ÄLSKADE KNÖL
Buffé BUFFÉ 25 ÅR
Buffé EN SÖT PÄRONSYMFONI
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé KORVENS COMEBACK
KORV Vill du ha ännu fler tips på nya vardagsfavo
riter? Prova vårt recept på falukorv i pitabröd med ajvar, recept hittar du på buffe.se. CHORIPAN I BAGUETTE MED PISTAGECHIMICHURRI 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 4 chorizo, kabanoss eller vegetarisk korv 4 små baguetter eller 1 stor baguette olja Pistage-chimichurri 1 kruka persilja 1 kruka koriander 1 vitlöksklyfta 2 schalottenlökar 1 dl skalade naturella pistagenötter ½ tsk chiliflakes 1 tsk torkad oregano 2 msk rödvinsvinäger 1 dl olivolja ½ tsk salt GÖR SÅ HÄR 1. Pistage-chimichurri: Hacka persiljan och koriandern grovt, även stjälkarna på koriandern. Skala och finhacka vitlöken och schalottenlöken. Hacka nötterna grovt. Blanda alla ingredienser. 2. Stek korven i 1 msk olja i en stekpanna tills den får lite färg och är genomstekt. Spara ev oljan som blir kvar i stekpannan. 3. Skär brödet så det passar dina korvar och värm. 4. Lägg korven i brödet och ringla ev över lite av oljan från stekpannan. Toppa med chimichurrin. 35 BUFFÉ #02/2020 BUFFÉ #09/2020
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SOFIAS SPANING