Buffé KYCKLINGBULJONG Det är billigt att köpa hel
kyckling! Koka buljong på den och använd sedan köttet i BULJONG KYCKLINGBULJONG GER 2 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 hel kyckling ca 1 kg 2 ½ liter vatten GÖR SÅ HÄR TIPS Buljongen håller ca 5 dagar i kylen. Frys in den buljong du inte använder direkt. 1. Skala lök och vitlök och halvera. Lägg i en kastrull med kyckling och vatten och sjud under lock 1–3 timmar. Ju längre den kokar desto mer smak och fett ger kycklingen ifrån sig och buljongen blir godare. 2. Ta upp kycklingen och plocka köttet. Köttet kan du använda till en soppa, sallad, pasta eller gryta. 3. Sila buljongen och låt svalna. Förvara i kylen. 15 BUFFÉ #01/2024
Buffé MAFÉ Prisvärda grönsaker som kål, pumpa och
sötpotatis utgör basen i den jordnötsdoftande senegalesi
Buffé LAX I KOKOSMJÖLK MED MISO OCH ÄRTOR När det
är extrapris på lax – köp hem och frys in, använd sedan