Buffé 1
Extra lyx! o Mixa torkad svamp, t ex trattkantare
ller eller karljohan, till ett pulver i en blender eller matberedare. Pudra över vid servering. e Kocken Fredrik Danielsson lagar klassiskt med en twist. »Jag tänker förstås lite som på restaurang, att allt ska kunna preppas: Två dagar i förväg gör jag duxellen, viltöksskyn och spenatoljan till varmrätten. Dagen före gör jag selleripurén och blancherar romanescon och flower sproutsen. Då gör jag också det mesta till förrätten – skalar hummern och tar ut stjärt, klor och leder. Jag rostar panko och den lufttorkade skinkan. Plus att jag förbereder sauce vierge och blomkålspuré. Samma dag steker jag köttet och låter det gå upp till lagom temperatur.« r Fredrik Danielsson 32 B UFFÉ 12 • 2016 Pr p p k nns vid respektive recept på ica.se/buff e fi För alla g a å n e s p om