Buffé 1
INNEHÅLL 7 APRIL – SMAKERNA/ SPANINGARNA/DETALJER
NA 20 HÄLSA ENLIGT PRINS DANIEL Vi har träffat Prins Daniel för att prata om mat, hälsa och Generation Pep. 11 TRE FRÅGOR Efter texmex är det Japan som gäller för matgurun Jonas Cramby. 24 SOBERT & SMAKRIKT Nu skålar vi i alkoholfritt. 29 KOCKARNAS KOST Tre av våra namnkunnigaste kockar om hur de hittar balans i vardagen. 34 ICAs EGNA SIDOR Färsk fisk från Gamvik och allt om ICAs samarbete med BOTTL3.5HOP. 12 TIO LEKTIONER – I ETT BÄTTRE SÄTT ATT ÄTA Vi bjuder på tio tidlösa riktlinjer för ett bättre ätande. 37 SETT I FLÖDET Therese Elgquist tolkar den senaste trenden inom gröt. 3 BUFFÉ #04/2018 39 NÄSTA NUMMER BUFFÉ Inspiration och matlust till dig som är ICA-kortkund och handlar för mer än 1 200 kr per månad. ICA-kort 033-47 47 90 ICA Kundservice 020-83 33 33 Helgfri mån-fre, kl 9–15 Ansvarig utgivare Anders Svensson Konceptansvarig Sofia Carlson ICA Media Pia Modin Björklund, pia.modin@ica.se Bufféredaktionen på Studio Bon Ringvägen 123 116 61 Stockholm Epost buffe@studiobon.com Ansvariga redaktörer Sonja Nettelbladt & Daniel Björk Dryckesredaktör Per Styregård Receptansvarig & matkreatör Sofia Nilsson Art director Hannah Carlsson & Hanna Skoog Digital art director Rebecka Behrman & Liza Forslund Kundansvarig Krister Ragnarsson Produktion Studio Bon Repro Lena Hoxter Tryck Helprint På buffe.se hittar du ännu mer inspiration och kan bläddra i tidigare nummer av Buffé. › ›