Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 KAKFIGURER För den ambitiöse. Använd
en kväll till att rita mallar till hur kakorna ska se ut eller skär ut på fri hand. FÖ R 1 0-1 5 BAR N 4 dl vetemjöl 200 g margarin 1/2-1 dl socker 1 äggula 100 g blockchoklad till garnering GÖ R S Å HÄR : 1. Arbeta ihop till en deg och låt den vila svalt i minst 30 minuter. 2. Kavla ut direkt på plåt med bakplåtspapper, skär ut figurer direkt eller använd pappersmall. 3. Sätt ugnen på 175°C. Grädda kakorna mitt i ugnen i 5-10 minuter. Låt kakorna svalna. 4. Smält choklad i mikron eller i vattenbad, ångan får inte slinka igenom, då skär sig chokladen. (En avklippt gammal tårtpyntsflaska eller liknande är utmärkt att använda som sprits.) Spritsa på barnens namn och använd dem som placeringskort eller låt barnen spritsa tillsammans under kalaset. Det finns mängder av olika färdiga såser att köpa. Att göra sin egen är jätteenkelt. Spara en köpt plastflaska och använd till spritsningen. FAVORITFRUKT PA SPETT FÖ R 6 BAR N 2 bananer 1 melon 10 plommon 3 persikor GÖ R S Å HÄR : 1. Lätt att förbereda. Barnen väljer sin favoritfrukt och trär själva på sina spett vid bordet. Det kan kanske vara ett tillfälle att prova och smaka på någon ny och exotisk frukt. Skär upp frukten i lagom stora bitar. HALLONSAS 1 paket frysta hallon ä 200 g 11/2 dl socker GÖ R S Å HÄR : I.Värm hallon och socker, sila av kärnorna för en tunnare sås. 2. Fyll i flaska eller spritspåse. Provspritsa och kontrollera konsistensen. CHOKLADSÅS 1 msk smör 11/2 msk kakao 1 msk sirap 2-3 msk socker 1 dl grädde GÖ R S Å HÄR : 1. Smält smöret och vispa i kakaon. Tillsätt sirap, socker och sist grädde. Låt koka ihop och späd med lite vatten om det behövs.
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40