Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30 LIVSKRAFT Ett livsmedel borde väl va
ra något som livar upp och gör att man mår lite bättre? I så fall är det här just sådana livsmedel. De innehåller nämligen en nyttig mjölksyrabakterie som heter Lactobacillus reuteri. Vi kallar den kort och gott Reuteri. Reuteri är en del av kroppens försvar och den finns naturligt i människans mag- och tarmsystem, och ingår också i modersmjölken. Men stress, medicinering, dålig mathållning etc gör att få i det moderna samhället har den i behåll. Det är synd, förforskning har visat att Reuter ib akter ien har betydelse för människans välbefinnande. T _ Symbolen för en ovanligt nyttig bakterie. Det finns många nyttiga bakterier, men få har så väldokumenterade egen! skaper som Reuteribakterien. Många års vetenskapliga studier har bevisat att Reuteri har gynnsam inverkan på människans hälsa och att du genom att äta livsmedel som innehåller Reuteri hjälper dig själv att må bra. Du kan inte få i dig för mycket Reuteri. R-COTTAGE CHEESE med Reuteri. R-cottage cheese är en krämig färskost som passar bra som smörgåspålägg, i sallader m m. Den innehåller bara 4,5 % fett, vilket gör den till god och nyttig smalmat. R-APELSIN, juice med Reuteri och kalcium. Börja dagen lite extra nyttigt med en apelsinjuice som, utöver C-vitamin och Reuteri, innehällei kalcium som stärker benstommen. R-Apelsin gör det enkelt för tex laktosintoleranta att få i sig det kalcium som kroppen behöver. R-YOGHURT med Reuteri och blåbär. R-yoghurt med blåbär innehåller, förutom Reuteri, också Acidophilus, Bifidus och fibrer. Sockerhalten är — 40 % lägre än vanlig smaksatt yoghurt. Blåbär är dessutom en bra flavonoidkälla. (Flavonoid är naturens egen antioxidant.) Ak R-APELSIN Apelsinjuice med kalcium och Lactobacillus reuteri ar KI fm* och god dryrt W" M bra för magen. Le*an* M organismer b-bthiller e* s*n* <Mnde baWer*fiera i M larmsystemet. ReuM* V «> mjölk lyrtfMttem norm * * •v, i- i •...>•'- förvar, n*""" H-COTTAGf i <R-LIVS ME DEL med Reuteri ®INGMAN www.ingman.fi
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40