Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7 kens kant. Ju mindre mjöl desto bättr
e bröd. 5. Låt degen jäsa på rumsvarm och dragfri plats under bakduk i ca 1 timme. 6.Ta upp degen på bakbordet och arbeta den riktigt blank och smidig. Det ska inte finnas sprickor i den. 7. Dela degen i 2 lika stora delar och forma till avlånga eller runda bröd. 8. Lägg på bakpappersklädd eller smord plåt en bit ifrån varandra och låt jäsa i ytterligare ca 30 minuter, på samma sätt som tidigare och med bakduk över. 9. Sätt ugnen på 200°C, överoch undervärme. 10. Grädda bröden i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter, tills de blivit gyllene och låter ihåligt när man knackar dem i botten. 11. Ta ut och lägg på galler. Låt svalna under bakduk innan de skärs i skivor.
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40