Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 ALBANS PREGO Prego är marinerade löv
biffar som serveras i bröd. Receptet kommer från Alban, en kockvän från Portugal. FÖR 10 PERSONER 10 bröd , te x minibaguetter 10 lövbiffsskivor ä ca 100 g salladsblad tomatskivor MARINAD: 3 vitlöksklyftor 1 dl hackad persilja 1 dl olivolja 1 dl vit t vin 1 lagerblad 1/2 dl citronsaft 2 tsk krossad piri-piri eller 2 krm tabasco 1 ts k salt GÖR SÅ HÄR: 1. Finhacka vitlöken och hacka persiljan fint. Blanda samman marinaden. 2. Låt köttet marinera i minst 1 timme. Stek eller grilla, och servera i bröd med sallad. GRILLSPETT FÖR 10 PERSONER 800 g färsk picnicbog 1/2 dl pressad citron 1/2 dl olivolja 1/2 dl vit t vin 2 tsk torkad timjan 1 tsk torkad mynta 11/ 2 tsk salt 10 trägrillspet t GÖR SÅ HÄR: 1. Skär köttet i 2 cm stora tärningar. 2. Blanda samman citronsaft, olivolja, vitt vin, örtkryddor och salt. Låt köttet marinera några timmar, helst över natten. 3. Blötlägg träspetten i minst en halvtimme. Trä upp köttet på spetten. 4. Grilla spetten ca 3 minuter på varje sida.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40