Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23 Sommarfika på klipporna En kopp nypl
ockade blåbär eller smultron räcker precis till att förgylla ett enkelt sommarbak. Prova att göra bärmuffins, det tar inte många minuter; garanterade sommarfavoriter. BÄRMUFFINS CA 13 STYCKEN 2% dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 50 g smör eller margarin 1 dl ljus sirap lä g g Vi dl yoghurt eller pärl socker filmjölk ca IV2 dl fårska bär, blåbär eller smultron GÖ R SA HÄR : 1. Sätt ugnen på 22$°c. 2. Lägg vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och matfettet skuret i små tärningar i matberedaren. 3. Kör tills allt är finfördelat. 4. Tillsätt sirap, ägg och yoghurt eller fil. Kör till en slät smet. 5. Fördela smeten i muffinsformar av aluminium eller använd dubbla pappersformar. 6. Gör en liten grop i smeten i varje form och lägg i lite bär. Strö över pärlsocker. 7. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Tips! Om man inte har tillgång till matberedare gör man smeten genom att röra matfettet med sirap, vanilj och ägg till en porös smet. Tillsätt därefter mjöl, bakpulver och till sist yoghurt eller filmjölk.
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40