Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29 Svalkande sommarsoppor för lata daga
r. Nedifrån och upp: Soppa med rostad paprika, dessertsoppa på persika med smak av vanilj och kardemumma, hallonsoppa, vit mandelsoppa med frisk smak av citron, melon- och honungssoppa med yoghurt. Svala soppor för heta dagar Soliga , lata dagar inbjuder varken till matlagning eller varm mat. Ta till vara som - marmånadernas inbjudand e skafferi och gö r en kall soppa . Vi bjuder på fem svalkande varianter lagade på solmogna grönsaker, frukter och bär. HAIXONSOPPA Underbar dessertsoppa med smak av hallon, rödvin och kanel. Kan med fördel göras på frysta hallon. FÖ R 4 PERSONE R 30 0 g hallon 4 dl rött vin, te x Zinfandel eller annat fruktigt vin 3 dl vatten 2 dl socker 1 kanelstång 2- 3 msk maizena GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka upp hallon, vin, vatten, socker och kanelstång. Småkoka under lock 15 minuter. 2. Passera soppan genom en fin sil i en skål. Släng kärnorna och kanelstången. Det är inte ett måste att passera soppan. 3. Rör ut maizenan i lite vatten. Vispa ner det i soppan. Koka upp och sjud i några minuter. Låt svalna. 4. Förvara kallt och servera gärna med en kula mangosorbet eller vaniljglass. Späd med lite vatten om den känns för tjock. •
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40