Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38 KOKOS- & LIMESOPPA MED KYCKLING - ca
4 portioner • 3 msk 250g 10 2,5 dl 1/2 olja, gärna jordnöt kycklingfilé färska champinjoner hönsbuljong el. motsvarande kycklingfond squash ca 20 cm citrongrässtjälkar" 2 tsk 7 dl 2 2 msk 1 msk 1 röda chilipeppar fisksås* socker lime färsk basilika hackad ingefära, färsk el. på burk' kokosmjölk* Gör så här: Hetta upp olja i en wok eller panna. Strimla kycklingen i små bitar, stek några minuter tills den fått färg. Tärna champinjonerna och fräs tillsammans med kycklingen. Koka upp buljongen. Dela squashen på längden och skrapa ur kärnhuset med en sked, skär i mindre tärningar. Skär citrongräset i bitar om 2 cm. Blanda ned kyckling, svamp, squash, citrongräs och ingefära i buljongen, låt koka några minuter. Tillsätt kokosmjölk, hackad chili, fisksås, socker och pressad lime, koka upp igen. Dekorera ev. med basilika, rivet limeskal och servera med vitt bröd. Tips: Klipp ned kokta nudlar för en motigare soppa. - ORIENTEN I DITT KOK www.bluedragon.co.uk Marknadsförs av: Tubbin SC Melander AB, Norrköping * Dessa produkter hittar du i Blue Dragons sortiment.