Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27 MINIPIZZO R Om man inte vill göra de
gen själv kan man använda pizzamix. Det blir 8 bitar om du använder detta recept; om du använder mix står det på förpackningen hur många det blir. De är lika goda att äta varma som kalla, och självklart kan du välja egen favoritfyllning. DEG: 25 g jäst (1/2 paket) 21/2 dl ljummet vatten, ca 37°C 2 msk olja 6-7 dl vetemjöl 1/2 tsk saft FYLLNING: tomatsås eller tomatpuré 1 rödlök 150 g salami i hel bit 4 nävar rucolasallad 3 dl riven lagrad ost eller riven mozzarella 1 tsk oregano GÖR SÅ HÄR: 1. Om du använder mix, tillaga enligt förpackningens anvisningar. 2. Annars: smula jästen i en degbunke och rör ut med det ljumma vattnet. 3. Tillsätt olja, mjöl och salt, arbeta samman till en deg. 4. Knåda degen smidig på lätt mjölat bakbord. 5. Täck över och låt jäsa i ca 1 timme. 6. Sätt ugnen på 225°C. Ta upp degen på mjölat underlag och kavla ut till en degplatta. Tryck ut så stora pizzor som du önskar. Använd exempelvis ett tefat som mått. 7. Bre tomatpuré på pizzorna. 8. Skala och strimla löken. Strimla salamin. 9. Fördela rucola, salami, lök och ost på pizzorna. Krydda. 10. Grädda i ugnens mitt i 10-12 minuter.
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40