Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 kW SVENSSONS KAVIARSNURROR En klassik
er i familjen som Elina tycker om att göra. Och äta. För 4 personer: Skala och finhacka 1 schalottenlök. Blanda med 1 dl lättcréme fraiche, 1 dl kaviar och 1 dl riven ost, gärna Västerbotten. Bre ut blandningen på 1 rektangulär kyld smördeg, 275 g. Rulla ihop till en rulle. Skär i 1 -2 cm tjocka skivor, lägg dem på bakpappersklädd plåt. Grädda i 10-15 minuter i 225°C tills de blir ljust gyllenbruna. GRANTONIC Jennifer bjuder på den här fräscha drinken som är god till snacksen. Med smak från Hälsingeskogarna. Till 1 drink: Häll 2-3 msk Explorer Gran i ett högt glas. Lägg i isbitar och fyll upp med tonic. Dekorera gärna med lingon. 6 TUNNBRODSNACKS MED PARMESAN Det här är Barbros standardtilltugg så fort hon har gäster. De är så goda, och otroligt enkla att göra. Bre smör på 2 bitar hårt tunnbröd (ca 15 x 25 cm styck). Riv ca 75 g parmesanost fint och strö över brödet. Grädda i ca 5 minuter i 175°C. De ska bli lite krispiga, men håll koll så att de inte blir brända. Bryt bitar till drinken. FÖR ALLA? Svenssons kaviarsnurror innehåller gluten och mjölk. Kontrollera så att inte ägg förekommer i smördegen. Tunnbrödsnacks med parmesan innehåller gluten och mjölk. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet lysozym, E1105, läs dessutom innehållsförteckningen på brödet Grantonic innehåller inte gluten, mjölk eller ägg. GRILLAD LAX FÖR 4 PERSONER 600 g laxfilé 1 msk smör saft 1 -2 msk finriven färsk pepparrot och ev lite smörgåskrasse GÖR SÅ HÄR: 1. Börja med att göra såsen och klyftpotatisen. Skär laxen i 4 bitar, eller be dem göra det i butiken. 2. Bryn laxbitarna runt om, salta lätt och lägg dem på ett ugnssäkert fat. 3. Ställ in i ugnen i 175°C ca 10 minuter. 4. Lägg upp klyftpotatisen på ett serveringsfat. Lägg på laxbitarna. Ringla över pepparsåsen och toppa med lite riven pepparrot och ev smörgåskrasse.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40