Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 FALUKORVSLADA Snabbt, gott och mätta
nde alternativ som går bra att förbereda dagen före och ta med i matlåda. Eller värm upp den när ni kommer hem till stugan. FÖR 4 PERSONER 500 g falukorv 2 gula lökar 1 röd paprika 2 tomater 2 msk olja 1 burk majskorn, ca 300 g 1 burk kidneybönor eller vita bönor å 400 g 2 msk tomatpuré 5 dl grönsaks- eller kycklingbuljong ett par droppar tabasco 1 tsk salt 1 krm svartpeppar persilja eller finklippt koriander GÖR SÅ HÄR: 1. Tärna korven. Skala och finhacka lökarna. 2. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skölj och tärna tomaterna. 3. Hetta upp oljan i en gryta och fräs upp korv, lök, paprika, tomat, majs och avsköljda kidneybönor. 4. När korv och grönsaker börjar få fin färg, tillsätt tomatpuré och buljong. 5. Låt allt koka samman och bli varmt. 6. Smaka av med kryddor. Servera med lite gräddfil, vitt bröd och kanske en skiva lime. MANDELKAKOR Kan det bli snabbare? Knappast. Och gott är det också. 20-2 5 STYCKEN 250 g mandelmassa rivet skal av 1 apelsin 1 ägg 100 g mörk choklad GÖR SÅ HÄR: I.Sätt ugnen på 175°C. 2. Riv mandelmassan. Blanda den med apelsinskal och ägg till en jämn och slät smet. 3. Grovhacka chokladen och blanda ner den. 4. Klicka ut små kakor på bakplåtspappersklädda plåtar. 5. Grädda 10-12 minuter i ugnens mitt. Lossa kakorna när de svalnat. FRUKTSALLAD MED KESO Snabb energi får du av den här fruktsalladen med både russin och chokladbitar. För 4 personer. Gör så här: Kärna ur 1 honungsmelon. Ta bort skalet och skär den i bitar. Skala, kärna ur och tärna 2 äpplen. Dela 250 g vindruvor. Skala och dela 2-3 kiwifrukter. Blanda frukten med 150 g hackad choklad. Blanda 250 g keso naturell med 1 dl russin och servera till salladen. Ringla över 2 msk flytande honung.
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40