Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 ICAs platta paket. Montera själv. Tr
e regler för att göra lyckade mackor: Färskt bröd, färsk smörgåsmat, färska grönsaker. Förbluffande enkelt, förvånande gott. Vi kan bistå med inspiration till brödbaket, och med massor av pålägg. Köp hem några olika sorter för omväxlingens skull. Smörgåsmaten tillhör de riktiga godbitarna i ^^^^^^^^^^^jijj^^f^^gpICA-butiken. Att du ska kunna äta gott och billigt är för oss 2.20 0 ICA-handlare självklart och inget märkvärdigt. Vörtbröd. 50 g smör, 33 cl porter, 33 cl julmust 50 g jäst, 1 dl mörk sirap, 1/2 msk pomeranss ka I, \ t sk målen ingefära, 1 tsk salt. 1,3 / rågsikt. 6-7 dl vetemjöl. Smält matfettet i en kastrull. Tillsätt porter och julmust och låt vätskan bli fingervarm, yi°C Smula jästen i en bunke och tillsätt lite av degvätskan. Rör tills jästen löst sig. Tillsätt resten av degvätskan, sirap, kryddor, rågsikt och det mesta ai vetemjölet. Spar lite till utbakningen. Arbeta degen smidig tills den släpper bunkens kanter. Låt jäsa övertäckt i 40 min. Ta upp degen och arbeta den smidig. Dela mitt itu och forma till två bullar. Lägg på bakpappersklädd plåt. Nagga med en gaffel. Låt jäsa 30 min Grädda i 200°C. 30-40 min. Låt svalna på galler. ICA.
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44