Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22 Äntligen en god anledning att äta sp
enat. För inte tror du väl längre att man blir stark som Karl Alfred av att stoppa i sig spenatblad? Däremot kan det tillsammans med några skivor färsk bacon bli en delikat måltid. Laga till receptet här nedanför så förstår du vad vi menar. Bacon, och en rad andra färskvaror, hittar du i kylen i din ICA-butik. Vi ger dig vårt yrkesord på att det blir vällagad mat till rimliga priser. Som vi ser det ska god mat vara något självklart och inget märkvärdigt. Spenatsallad. 150^ färsk spenat, 400g färska rödbetor, \oogsalladslök, 140g skivad bacon, Kumminkeso: 2 dl keso, 2 krm stött kummin, 1 msk finhackad rödlök, salt, svartpeppar. Ansa och skölj spenaten. Koka rödbetorna mjuka med skal i lättsaltat vatten. Kyl i kallt vatten. Skala och skär i klyftor. Koka salladslöken 15-20 sekunder. Kyl i kallt vatten. Dela i bitar. Stek baconskivorna knapriga. Låt rinna av på hushållspapper. Blanda keso, kummi och rödlök. Salta och peppra. Lägg upp spenatbladen varvade med rödbetsklyftor och salladslök. Fördela baconskivorna runtom. Klicka kumminkeson ovanpå anrättningen. ICA
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44