Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 BANGKOK CHICKEN FÖ R I O PERSONE R 1
0 kycklingfiléer 2 rödlökar 2 stora gröna paprikor 4 vitlöksklyftor olivolja till stekning lVi-2 tsk sambal oelek 1 liter mellangrädde IV2 dl hot mango chutney 2- 4 msk sweet chilisås 2 grönsaksbuljongtärningar 1-2 msk provensalska örtBuffé 11/1998 kryddor 75-100 g parmesanost 5 skivor formbröd salt och peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Hacka rödlök, paprika och viriöksklyftor. 2. Fräs rödlök, paprika och hälften av vitlöken i olja. Tillsätt sambal oelek. 3. Slå på grädden och tillsätt mango chutney, sweet chili och buljongtärningarna. 4. Mixa och sila såsen i en finmaskig sil, pressa ur så mycket vätska att grönsaksröran som blir kvar är nästan torr. Ta vara på röran. 5. Sätt ugnen på "grill". 6. Riv parmesanosten och blanda ungefär hälften av den med hälften av grönsaksröran. 7. Gnid in kycklingfiléerna med resten av den hackade vitlöken och de provensalska örtkrvddorna. Bryn filéerna i olivolja. Salta och peppra. 8. Kantskär formbröden, bre på grönsaksparmesanen. Fördela resten av osten på bröden. Låt dem få fin färg under grillelemcntet. Skär i trekanter. 9. Servera kyckling, sås och parmesantoast med tex jasminris och lättkokta sockerärter.
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44