Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8 fortsättning från sid 5 som på räls.
Nu, med första egna skivan släppt och stort intresse både i Sverige och utomlands, verkar drömmen gå i uppfyllelse. Värre är det då med matintresset. Hemma hos en tjej som säger att hon "älskar mat och ska bli kock i nästa liv" är kylskåpet märkligt tomt... De råvaror som fanns har dessutom gått åt till att laga bjudmaten. Svamptoast till förrätt, med både smör, ost och creme fraiche. Ju gräddigare desto bättre. Kvcklingsoppa till varmrätt, "vi har alltid ätit jättemycket kyckling i min familj". Den skulle nog få godkänt även av mamma. Hon brukar komma över ibland på söndagarna och laga mat tillsammans med Jessica. Gärna något italienskt med basilika. Eller ett långkok, pappas citronkycklinggryta är klart uppskattad. Jessica får något längtansfullt i blicken. Jo, där finns en längtan efter mer tid till att utveckla matintresset. Om tio år ska hon ha ett stort kök på landet. Med man, barn och hund. Och grisar och åsnor i ladugården. Men dit är det ännu långt. För tillfället handlar livet om andra saker. Som att resa till Japan ena veckan och Danmark nästa. Att stylas och ställa upp på olika intervjuer. Vad spelar det då för roll att det för tillfället ekar tomt i kylskåpet? Eller att matlagningen för tillfället mer handlar om att vilja... INKÖPS STALLEN: Vitt porslin, vas och träskål från NK Classic Home tel 08762 89 85 Bestick från DIS Inredning, tel 08-61129 07 o JESSICAS ÄPPELPAJ FÖR CA 6 PERSONER 1 kg äpplen 2 msk socker 1 msk kanel 100 g vetemjöl, ca IV2 dl 100 g rumsvarmt smör 95 g brun farin, ca IV2 dl GÖR SÅ HÄR: 1. Sätt ugnen på 2oo° c 2. Skala, klyfta och kärna ur äpplena. Lägg dem i en ugnssäker form. 3. Sikta socker och kanel över. 4. Mixa snabbt mjöl och smör. Blanda i brun farin med en gaffel. Tillsätt några droppar vatten. 5. Strö blandningen över äpplena. Baka i ca 30 minuter. 6. Servera med avrunnen matlagningsyoghurt som smaksatts med lite apelsinrasp och vaniljsocker.
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40
Buffé Sida 41
Buffé Sida 42
Buffé Sida 43
Buffé Sida 44