Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 Bjud på en trerätters meny som garant
erat gör succé! Den är signerad av en av världens bästa kockar*. En kock som gärna påtar i jorden och njuter av råvarornas smaker. Smaker är nämligen hans specialitet! Grannarna Simon och Sara med barnen Melvin och Molly tar för sig av den smakrika varmrätten. *Tommy Myllymäki erövrade silvermedalj i Bocuse d’Or i februari. Tävlingen räknas som inoffi ciellt VM för kockar. Tommy Myllymäkis UNDERBARA HÖSTSMAKER Ekologiskt och närodlat har blivit högsta mode. En efter en tar stjärnkrögarna steget fullt ut och blir bönder också. En som gärna odlar – dock bara för husbehov – är Tommy Myllymäki, nybliven silvermedaljör i Bocuse d’Or. – Det är en härlig känsla att skörda det man odlat själv! Och det ökar passionen för matlagningen, säger Tommy. AV TONY WALLIN RECEPT TOMMY MYLLYMÄKI STYLING MALIN QVÄNSTEDT FOTO PER MAGNUS PERSSON 6 BUFFÉ 9 • 2 01 1
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40