Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9 UNDERBARA HÖSTSMAKER Malin och Tommy
delar glädjen av god mat, men den mesta matlagningen står Tommy för – när han är hemma vill säga… Efter andraplatsen i Bocuse d’Or har han varit extra eftertraktad. Trots det är det med ett skönt lugn som han lagar upp en helt fantastisk trerätters till Buffés läsare. En meny som innehåller många men lättlagade komponenter, och med ett huvudnummer i den långkokta högreven som slår det mesta. Det är med viss stolthet som Tommy plockar den egenodlade dragonen som ska smaksätta såväl köttet som såsen. Vad skulle du då odla – om tiden räckte till? – Jag vill ha en riktig köksträdgård, kan tänka mig allt som går att lagra. Potatis är charmigt, och Malin vill ha jordgubbar. Gärna tomater också, om vi hade ett växthus. Vad är det bästa med att odla själv? – Det är ett levnadssätt, ett lugn i att vara ute och påta i jorden. Har ju blivit lite av en folkrörelse. Och med livsmedelsdebatten som är nu känns det rätt att ha bättre kontroll på det man sätter i sig. – Det är också en fantastisk känsla i att plocka det man lyckats odla själv, det ökar passionen för matlagningen. Och det är med viss stolthet som Tommy plockar kraſt iga dragon- kvistar från den egna kolonilotten till den smakrika höstmenyn. En meny med fantastiska smaker. Laga, smaka och njut! BUFFÉ 9 • 2 01 1 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40