Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26 i Transparent och grönt En vårlig, v
acker dukning blir det av klart glas och gröna blad. Det är enkelt, ger mycket effekt och kostar inte så mycket. I blomsterhandeln finns många vackra blad: thyfagräs, björngräs, monsterablad eller murgröneslingor. Eller ansa dina krukväxter i fönstret. Vackert papper tillsammans med naturell blomsterbast blir enkla placeringskort som knyts runt glasets fot. Vackra papper finns hos välsorterade pappershandlare; vi använde ett i en grön ton som när det genomlyses nästan tycks vara helt genomskinligt. Inga höga blommor som skymmer gästerna tvärs över bordet, utan ett par enkla gröna blad har rullats samman och lagts ner i enkla dricksglas. Om du vill kan du lägga vackra transparenta eller svagt grönt färgade glasknappar i glasen. Fortsätt med blad som tema runt servetten. Bind löst med en dubbelknut och låt bladen spreta. Glasservisen me d pricka r oc h rände r he - te r Clara oc h komme r frå n Orrefors . Vin - oc h vattenglas Selec t frå n Bod a Nova . Glas me d bla d i hete r Bo v frå n littala . Ske d frå n Duka . Tablett/servet t me d grö - na rände r hete r Mistra l oc h komme r frå n Åhléns . Tips ) Rik - oc h laxspet t Lig g d*t oekorebv* spettet tvérs ö w soppskålen, glaset fåm lÉtW i M l kan sjifvklart Hk* giro » topp * loppen med sk*l*d * rikor, finkllppt rökt tex och dill o m men Inte vill göm spott •Tim e 200 g rökt lut I små kubor, ca 1 x 1 1 n c m Tr i lax och 12-1 5 stors skoM a rikor på korta trispot t Vand spetten I lita finhackad dill Servera till soppan. Tlpa l Qrtparmesanfler n Kan det vara enklare? Qlllar man ost ar detta an given succé. D u kan hoppa över örterna och bara ta ost, efter finhacka lite soltorkad* tomater och blanda med ostan om du tycker om da l * Riv 50 g parmesanost grovt Finhacka orter, ta x basilika, oregano eller slitbledkj persilja. Lig g «tt bakplåtspapper på en plåt T a lite riven ost och örter I handan och platta ut • en liten cirkel på platan. Gö r så många flarn som du önskar. Sit t in plåten i ugnans mitt, 229*C grädda tills flarnen flutit ut och blivit fint gyllene, ca 4 minuter. Servera bli soppan. Tlps l Långbro d Nästan lika goda som italienska bruschettabröd Bast nygjorde. Snåla Inte med olivoljan och va* 1 en som i r av bra Ma t <Blend* 1/2- 1 dl olivolja med 1- 2 msk flnh*ck*d bMMs 1- 2 mak finhackad oregano och 1- 2 msk finhackad persilja. K*ntskir 2 landgengsbrödsklvor. Del * varje bröd I tre lika stora remsor som du s*d*n d*i*r på mittan, Pensl* bröden med örtolian val så att oljan tränger In ordentligt I bröden. Lig g bröden på en bakplåtsp*pperskiidd plåt och gridd * I mltt*n ev ugn*n, 22TC , tiks d a i r gyllene, lervara • mm m
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40