Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4 Alltid Brummer s kycklingtutta r 4 po
rtioner Tomatsalsa: 4 tomater , skållade, skalade oc h grovhackade 2 vitlöksklyftor , hackade 4 msk basilika, hackad 2-3 msk olivolja salt peppa r Häll de väl avrunna tomatbitarn a i e n skål och lägg på vitlö k och basilika . Blanda me d olivolja . Rör försiktigt , så at t de t inte bli r mosigt . Salta och peppra och låt salsan stå oc h dra i rums - temperatur . 4 kycklingbrös t (å 135 g) färsk spena t Allerum® Präst™, hyvlad elle r tun t skuren färska salviablad 0,5 lite r hönsbuljong 4 msk tomatpur é salt peppa r Platta ut kycklingbrösten . Salta och peppra lätt . Lägg dem me d insidan up p oc h täck dem me d färsk spenat. Lägg hyvlad Allerum * Präst™ ovanpå och därpå et t par salviablad . Smöra fyra bita r aluminiumfolie . Lägg et t kycklingbrös t på varje bi t oc h rulla ihop . Vrid til l ändarna som e n smällkaramell . Se til l at t rullarna är täta och fasta. Koka up p hönsbuljonge n i en låg vi d panna och lägg ne r rullarna . Låt dem sjuda försiktig t unde r lock i 10 minuter . Ta pannan från värme n me n låt rullarna ligga kvar i buljongen och dra i ytterligare 5-10 minuter . Kläm med fingrarna på foliepaketen-d e är färdiga när de känns spänstiga oc h fjädrande . Koka iho p buljonge n me d tomatpuré n til l en kraftig sky. Rör i en klick smör. Servering : Riv färska spenatblad oc h fördela dem på tallri - karna. Lägg ut tomatsalsa , så at t de t bli r en röd och grön botten . Öppna foliepaketen och skär kycklingrullarna i sneda skivor . Lägg dem ovanpå spenaten och tomaterna . Häll på någon matsked tomatsk y eller servera den bredvid . Servera nykokt , spänstig pasta till . Alltid väl lagrad. Alltid extra smakrik. Alltid gott med Allerum® Präst™ till påsk.
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40