Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31 Må väl FOTO MAGNUS RAGNVID Intresset
för spa är större än någonsin. Spa, Solar Per Aqua, betyder hälsa genom vatten. Spalivet vi]fl fyra hörnstenarna kroppsvård, fysisk träning, mental träning och hälsosam mat. Hä r kommer på mat från Selma Lagerlöf spa. Psykiskt välbefinnande kan inte skiljas från fysiskt. Att komma iväg till ett spa någon gang och Explosiva sporter som badminton eller ta hand om sin kropp är otroligt rogivande. Men det finns mycket man kan tänk a pa i sitt vanliga liv också för att ma bra. Bade vad gäller it och motion. squash i kombination med ett annars stillasitrbete kan ofta leda till skador. Då kan gong, vattengympa och dans vara natava. Hur ska man äta da? Spamat, M. T deu ? ä Selma Lagerlöf spa i Värmland, är funktionell dl och mager. Det handlar aktivera sina muskler förbränning i krop p behöva vara hungrig.^, Recept från boken Mat (rit kommer ut i april. KALLROKT SKINKA MED KAPRIS OCH RODBETSMOUSSE Vacker och fräsch förrätt med både saÉ f ^h f^ ^ söta smaker. (För 4 personer) Lägg 3 gelatinblad i blöt i kallt vatten. Blanda 2 dl kesella (10 %) med 2 dl/ fraiche. Hacka 1 msk kapris och tär kokta rödbetor. Tillsätt kapris och 1fransk senap. Rör i rödbetorna och med salt och peppar. Ta upp gelatir det på svag värme i en kastrull. Ta i av blandningen och blanda ut det net i det. Blanda med resten och tionsformar eller koppar. Låt stelna i 2 11I timme. Doppa formen i varmt j stjälp upp moussen och servera mecK116 0 £ kallrökt skinka i fina skivor. 1/ BARKOMPOTT MED STJARNANI Stjärnanis ger en spännande smakb de söta jordgubbarna. (För 4 person* Tina 1 kg jordgubbar. Koka upp hälfte dl socker, 1 stjärnanis och så mycket v det täcker bären. Rör då och då. Rör ut 2 msk potatismjöl i lite vatten. H^Bpt i kompotten och låt den koka upp på nyt^^j resten av jordgubbarna. brytning t ner) i ten med ' vätte, IS 2 att å MARINERADE KRONÄRTSKOCKO MED ROSTADE PINJENOTTER Härlig rätt att servera på buffébordet. S( nas lite syrliga smak gör rätten speciell. (För 4 personer) Dela ca 15 konserverade kronärtskockshjärtan (ca 2 burkar å 400 g) i 4 delar. Blanda med 2 dl hackade färska örter, exempelvis persilja, basilika och oregano och pressa i 1 ••itlnlnklyftai Vispa ihop 3 msk rapsolja, 1 msk champagnevinäger (alt vitvinsvinäger), 1 msk vatten och 1/2 tsk sambal oelek. Salta och peppra. Häll blandningen över skockorna och blandaj torr stekpanna med lite salt under omrörning ett par minuter). • -
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40