Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32 läDE 1 Max måndag 5 minuter Alla rec
ept är beräknade för 4 portioner. Fler snabba rätter finns pä www.ica.se RECEPT BIRGITTA RASMUSSON/ICA PROVKÖK FOTO KENT JARDHAMMAR Måndag Zucchinirakor med ost Skala ca 6 potatisar. Skölj 1 zucchini. Använd matberedarens grova rivskiva och riv potatis och zucchini tillsammans. Blanda rivet med 1 dl riven ost med smak. Krydda med 1 msk hackad basilika och 1 tsk salt. Bryn 2 msk margarin eller smör i en stekpanna. Klicka i smeten och bre ut tunt till plättar. Stek på medelvärme på båda sidor. Servera med stekt korv, äppelmos och rårivna morötter. Tisdag Grön paella Koka upp 4 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten). Tillsätt 1 paket saffran (1/2 g) och 2 dl basmatiris. Koka 10-12 minuter. Fräs 1 skalad, hackad gul lök och 1 paket wokgrönsaker (400-500 g) i 1 -2 msk olja under tiden som riset kokar. Lägg grönsakerna på riset och strö över 1/2 dl finhackad persilja. Servera med bröd och ev en gräddfilssås kryddad med timjan och 1 -2 msk tomatpuré. Paprikafisk Birgitte Skölj och strimla 1 purjolök. Lägg den i en låg vid gryta typ traktörpanna. Tina 600 g fryst fisk tex torsk, så mycket att du kan skära den i skivor. Lägg fiskskivorna på purjon. Rör ut 1 msk paprikapulver i 2112 dl mellanTorsdag Raitarullar(4 st) Skölj en medelstor grön gurka. Dela på längden och skrapa ur kärnorna med en sked. Grovriv gurkan, tex med matberedarens grova skiva. Hacka 1 -2 tomater, 1 skalad liten gul lök och 1/2 knippa persilja. Blanda det rivna och hackade med 1 -2 dl mild yoghurt. Krydda med 112 tsk satt och 1 krm rosépeppar. Lägg ut 4 stora tortillabröd. Fördela 2-3 skivor kalkon på varje. Lägg på salladen. Strö över 1/2 tsk mald kummin. Rulla ihop och vik in till wrapsrullar. Servera med en blandad sallad. Fredag Fjärilskotletter med citrus slaw Skölj och strimla 1 klyfta vitkål och 1 litet huvud rosésallad. Skala och skär ut hinnfria klyftor av 1 apelsin. Häll av ananasskivor från 1 burk (ca 220 g), skär i bitar. Blanda 2 dl matlagningsyoghurt och 1 dl lättmajonnäs med 2 msk pressad apelsinjuice, 1 msk hallonvinäger, 1 tsk dragon, 1 tsk salt och 1 krm grovkrossad rosépeppar. Fördela ananas och apelsin på ett fat. Strössla kål och sallad över. Klicka på såsen. Servera till fjärilskotletter som steks i ca 4 minuter per sida. Salta och peppra. grädde. Häll blandningen över fisken. Låt småkoka i 10-12 minuter. Servera med tomat- och gräslökssallad, bröd och ev kokt pressad potatis.
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40