Loading...
Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 Namn: Mathias Dahlgren Ålder: Snart
2 - ar Yrke: Kock Köksfilosofi: Ordning och reda för att kunna skapa fritt. Fint minne: Senaste New York-resan tillsammans med flickvännen. Mardröm: Att man aldrig ska komma ikapp i livet utan alltid "störas" av onödiga problem. Fiske, matlagning och längtan söderöver. Renägaren Arild Skaltje och kocken Mathias Dahlgren en hel del gemensamt. Dottern Sunna och Laila Spik Skaltje flankerar renägare och kock. har VARMA "RENKOPPEN" FÖ R 4 PERSONE R 400 g reninnanlår (alt nöt) smör till stekning 1 skalad morot 1 bit skalad palsternacka 3-4 skalade schalottenlökar 7 dl viltbuljong eller tärning + vatten Laila Spik Skaltje är inte främmande för att laga mat över öppen eld. Dottern Sunna övervakar "renwoken". 2 tomater 4 kokta kalla potatisar 2 msk finhackad persilja salt, peppar GÖ R SÅ HÄR : 1. Putsa köttet fritt från hinnor. Skär köttet i cm-stora tärningar. Brvn dem runt om i smör. Låt rinna av på papper. 2. Skär morot, palsternacka och lök i cm-stora tärningar. 3. Lägg köttet och grönsakerna i en kastrull. Häll på buljongen eller vatten + buljongtärning. 4. Koka upp, sjud tills rotsakerna blivit mjuka. 5. Skålla, skala och kärna ur tomaterna. Skär dem i små tärningar. Skala och skiva potatisen. Tillsätt detta och persiljan i buljongen. Smaka av med salt och peppar. 6. Häll upp soppan i varma, stora tekoppar. Klicka i lite pepparrotsmajonnäs. Mathias kommentar: Smaksätt en god majonnäs med pepparrot, Ute vitlök och citronsaft. Det gör soppan extra god.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32