Buffé Sida 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9 KAMELBULLE MED KRONJÄST FÖR SÖTA DEGA
R. Lägg 17 dl vetemjöl, 2,5 dl strösocker, 1 tsk salt och 200 g rumstempererat margarin i en bunke. Smula ned 1 pkt kylskåpskall Kronjäst för söta degar. Värm 5 dl mjölk till 38°C och häll ned i bunken. Knåda degen väl i ca 8 min med maskin, eller minst 10 min för hand. Låt degen vila under bakduk i 20 min. Forma till en rektangel, bred på margarin och strö på en blandning av kanel och strösocker, Rulla ihop rektangeln och skär till bullar (eller försök göra en kamel om du kan), Låt jäsa under bakduk i 30-45 min beroende på rumstemperatur, Grädda i 240°C ca 10 min. y., -i IrtSlOOlrtHCl | Med den nya jästen blir det andra bullar! Har du inte provat den nya jästen för söta degar? Gör det. Kronjäst för söta degar ger en säkrare jäsning och ett bröd som är större, luftigare och vackrare. Du använder Kronjäst för söta degar när degen ska innehålla minst 3 msk socker eller 2 msk sirap per paket jäst. I övrigt skiljer den sig inte från "normaljästen", du behandlar och använder den på precis samma sätt som du är van vid. Observera att "normaljästen" fortfarande är det bästa alternativet när degen är sockerfattig. Ring till Bakjouren (020-98 27 86) och beställ vår lilla jästbroschyr. Den är fylld med recept på bröd och bullar som blir extra stora och fina med den nya jästen. Vi kan speciellt rekommendera kamelbullar. För det är ju aldrig fel med en karavan i frysen. I W FÖR SÖTA DEGAR r\ron Jäst
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32