Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
KAPITEL 1 Så gör du Knäck med mandel Recept på ve
gansk knäck med mandel hittar du på buffe.se. Läckert söt och härligt seg. Här visar vi hur du kokar den perfekta knäcken! Mät upp alla ingredienser. Koka tills temperaturen är ca 125° C. KNÄCK MED MANDEL CA 50 STYCKEN / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 2 dl ljus sirap 1 dl finhackad mandel SÅ GÖR DU KULPROV Häll upp i knäckformar. Droppa lite av knäcksmeten i kallt vatten och forma till en kula. Kulan ska vara seg och fast. 15 BUFFÉ #11/2019 GÖR SÅ HÄR 1. Ställ knäckformar på en bricka. 2. Blanda socker, grädde och sirap i en vid tjockbottnad kastrull. Låt smeten koka kraftigt tills temperaturen är ca 125° C beroende på hur fast knäck som önskas. Använd en digital kökstermometer eller gör ett kulprov för att kontrollera när den är färdig. 3. Ta kastrullen från värmen och rör ner mandel. Häll upp den heta knäcksmeten i en kanna och fyll knäckformarna genast. Låt stelna. Förvara knäcken torrt och svalt eller frys in. RECEPT SOFIA NILSSON STYLING TINA HELLBERG OCH TOVE NILSSON FOTO LENNART WEIBULL ASSISTENT HEDVIG BILLENGREN LINDENBAUM
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR