NOVEMBER ANNONS BUFFÉ I SAMARBETE MED Eleganta ba
consnacks till glöggminglet PIZZA MED BACON, PÄRON OCH ÄDELOST 6–8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 1 förp skivat Tulip Bacon, 125 g 1 rulle kyld smördeg ca 250 g 100 g färskost 100 g ädelost 1 skivat fast päron GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225° C. Strimla baconet och stek knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. 2. Rulla ut smördegen på en bakpappersklädd plåt. Bred ut färskosten och smula över ädelosten. Fördela päronet över. Grädda i mitten av ugnen 5–10 minuter. Strö över baconet och skär i bitar. NATURLIGT SMAKRIK Tulip Bacon är naturligt rökt över glödande bokspån. GETOSTBOLLAR MED KRISPIGT BACONSMUL CA 15 BOLLAR / 30 MIN INGREDIENSER 1 förp skivat Tulip Bacon, 125 g 200 g getost 100 g färskost 1 dl finhackade rostade hasselnötter 1 msk hackad färsk timjan GÖR SÅ HÄR 1. Strimla baconet och stek knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. 2. Smula getosten och blanda med färskosten till en slät smet. Rulla till ca 15 bollar. Ställ i kylen. Smula baconet och blanda med nötter och timjan. Rulla bollarna i smulet. SMART FÖRPACKNING Tulip Bacon är enkel att hantera och skivorna är lätta att plocka ur förpackningen. HÅLLBART VAL Tulip Ekologiskt Bacon framställs av ekologiskt uppfödda grisar och framställs helt utan tillsatser.
Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR