Loading...
Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
KAPITEL 4 KRYDDIGA MUSTGLASERADE REVBENSSPJÄLL 6–
8 PERSONER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER ca 1 ½ kg tjocka revbensspjäll 1 ½ tsk salt ½ tsk svartpeppar Glaze 3 dl julmust 3 krossade enbär ½ dl japansk soja 1 kanelstång 3 nejlikor 1 stjärnanis ½ tsk chiliflakes ½ dl honung eller ljus sirap 1 msk riven ingefära GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 175° C. Lägg alla ingredienser till glazen i en kastrull och koka ihop tills halva mängden återstår. 2. Krydda revbenen med salt och peppar och lägg dem i en ugnsform. Häll mustglazen över och ställ i mitten av ugnen 1 ½–2 timmar, eller tills de känns möra och köttet släpper från benet. Vänd då och då och pensla med glazen. Skär revbenen i bitar och servera. Se recept på Janssons extra allt på sidan 22. 27 BUFFÉ #11/2019
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR