Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR
ANNONSSAMARBETE MED SCAN, KRONFÅGEL OCH ARLA KRYD
DSTEKTA KÖTTBULLAR MED GURK- OCH LINGONSALLAD 8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 400 g Scan Våra bästa köttbullar 2 msk Arla® Svenskt smör 1 krm malen nejlika 1 krm malen kryddpeppar 1 krm malen ingefära Gurk- och lingonsallad 1 gurka 1 dl tinade frysta lingon 1 msk honung 1 msk olja ½ dl hackad persilja GÖR SÅ HÄR 1. Gurk- och lingonsallad: Hyvla gurkan med en potatisskalare eller mandolin och lägg upp på ett fat. Blanda lingon, honung och olja. Ringla blandningen över gurkan och strö på persiljan. 2. Stek köttbullarna i smöret ca 10 minuter på medelvärme. Krydda med kryddorna efter halva tiden. Servera köttbullarna med gurksalladen. FIKONFLARN MED ÄDELOST 8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 250 g smördeg 1 dl fikonmarmelad 4 färska fikon 140 g Kvibille® Ädel grädd gräddädelost ½ dl grovhackade hasselnötter GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 200° C. Rulla ut smördegen, med bakplåtspappret under, på en plåt och nagga degen. Bred marmeladen över och grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. 2. Skär fikonen i klyftor och lägg på flarnet. Smula över osten och strö över nötterna. Skär i bitar och servera. LANDET MED DE GO DA SMAKERNA