Loading...
Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
KAPITEL 4 JULIG KÅLSALLAD MED LAX OCH ÄDELOST 6–8
PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 300 g spetskål 3 syrliga äpplen 1 tsk färskpressad citronjuice 100 g ädelost 150 g varmrökt lax 6 löskokta ägg 1 ½ dl rostade grovhackade valnötter 1 ½ dl fi nskuren gräslök 1 ½ dl fi nhackad persilja Dressing 1 dl olivolja 2 ½ msk rödvinsvinäger 1 msk dijonsenap ½ tsk salt 2 krm svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Vispa ihop alla ingredienser till dressingen. 2. Skiva spetskålen tunt och lägg på ett stort fat. Dela, kärna ur och skär äpplena i mindre bitar och blanda med citronjuicen. Smula osten och bryt laxen i bitar. Halvera äggen. 3. Varva allt med kålen och toppa med valnötter, gräslök och persilja. Ringla över hälften av dressingen och servera direkt med resten av dressingen. TIPS! Byt ut laxen mot knaperstekt bacon. Recept på betcarpaccio hittar du på föregående uppslag. 24 BUFFÉ #11/2019
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR