Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR
ANNONSSAMARBETE MED SCAN, KRONFÅGEL OCH ARLA KUMM
IN- OCH APELSINROSTADE MORÖTTER MED OSTDIPP 8 PERSONER / 45 MIN INGREDIENSER 1 tsk hel kummin 2 förp ICA I love eco Snackmorötter à 200 g 2 msk färskpressad apelsinjuice 2 msk olja 1 ½ krm salt 1 krm peppar 1 msk honung Ostdipp 2 dl Arla Köket® Crème fraiche 1 dl riven Västerbottensost 2 krm salt 1 krm peppar 1 dl finskuren gräslök GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225° C. Mortla kumminen och blanda med morötterna, apelsinjuice, olja, salt och peppar. Lägg i en ugnsform och sätt in i mitten av ugnen ca 15 minuter. Ringla över honungen efter halva tiden. 2. Blanda crème fraiche, ost, salt och peppar med hälften av gräslöken. Servera morötterna med dippen och resten av gräslöken. CUMBERLANDSGRILJERAD KYCKLINGLÅRFILÉ 8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 700 g Kronfågel Kycklinglårfilé 1 msk Arla® Svenskt smör ½ tsk salt 1 krm peppar 1 dl cumberlandsås 2 msk riven ingefära 1 tsk malen kanel ½ knippe salladslök GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225° C. Bryn kycklingen i smöret och krydda med salt och peppar. Lägg i en ugnsform. 2. Blanda cumberlandsås med ingefära och kanel. Skeda såsen över kycklingen och ställ in formen i mitten av ugnen ca 10 minuter eller tills innertemperaturen på kycklingen är 72° C. Skiva salladslöken tunt och strö över kycklingen och servera. LANDET MED DE GO DA SMAKERNA