Loading...
Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON KAPITEL 3 KRYDDIG FÄRSKOST
Blanda färskost med senap och bred på vörtbrödet. Toppa med gravad lax eller julskinka. FRASIG PEPPARKAKA Rosta skivor av mjuk pepparkaka och toppa med yoghurt och bär. Ringla gärna över honung. Se recept på mjuk pepparkaka på sidan 11. JULFRUKOST Skimrand RECEPT SOFIA NILSSON STYLING TINA HELLBERG OCH TOVE NILSSON FOTO LENNART WEIBULL ASSISTENT HEDVIG BILLENGREN LINDENBAUM FRENCH TOAST PÅ LUSSEBULLE Dela 4–6 lussebullar längsmed. Vispa ihop 2 ägg med 2 dl mjölk och 2 krm salt. Doppa halvorna i smeten och stek i rikligt med smör. Vänd i kanelsocker. 18 BUFFÉ #11/2019
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR