Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA
Buffé JULENS GENVÄGAR ANNONSSAMARBETE MED SCAN, KR
ONFÅGEL OCH ARLA Julens genvägar RECEPT ICA-KÖKET STYLING YLVA BERGQVIST FOTO WOLFGANG KLEINSCHMIDT Julstök, glöggmingel, adventsfi ka och julklappsshopping – december kan vara en hektisk tid och det är inte sällan svårt att få tiden att räcka till. Vi guidar dig till ett välsmakande – och rekordsnabbt – julbord. PEPPARKAKSCRUST OCH SNABBMARINERAD RÖDKÅL TILL JULSKINKA 8 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 200 g rödkål 4 msk färskpressad apelsinjuice 2 tsk dijonsenap 2 tsk olja 1 krm salt 2 krm peppar 2 pepparkakor 1 dl rostad lök skivad Scan Julskinka av rapsgris till servering GÖR SÅ HÄR 1. Strimla kålen fi nt, gärna med mandolin. Blanda apelsinjuice, senap och olja. Vänd ner kålen och krydda med salt och peppar. 2. Krossa pepparkakorna och blanda med rostad lök. Servera till julskinkan och gärna bröd och smörgåskrasse. HOVMÄSTARSILL 10 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER 2 förp ICA Inläggningssill på minuten à 420 g ½ rödlök 200 g hovmästarsås ½ dl hackad färsk dill GÖR SÅ HÄR 1. Häll av sillen. Skala och fi nhacka löken. Blanda löken med såsen och dillen. Skär sillen i bitar och vänd ner i såsen. LANDET MED DE GO DA SMAKERNA