Buffé NOVEMBER
Buffé KOM I STÄMNING
Buffé FRÅN MUMMA TILL MUST
Buffé SKIMRANDE MORGON
Buffé JULEN TAR PLATS
Buffé VINTERVACKRA BLOMSTER
Buffé EN GOD FORTSÄTTNING
Buffé RESTPIZZA KAPITEL 7 JULENS RESTER Restpizza
Vad gör man med julresterna? Jo – en pizza såklart! Lisa Lemke bjuder på sina bästa tips på pizzatoppings, inspirerade av råvaror som ofta blir kvar efter julfirandet. RECEPT LISA LEMKE STYLING TINA HELLBERG OCH TOVE NILSSON FOTO LENNART WEIBULL ASSISTENT HEDVIG BILLENGREN LINDENBAUM PIZZA MED GRÖNKÅL, JULSKINKA OCH ÄPPLE GÖR SÅ HÄR 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER FICK DU FLER RESTER ÖVER? På buffe.se hittar du tips på ytterligare två härliga pizzatoppings: - Pizza med rödkål och valnötter - Pizza med potatis, lax och rödlök 1 pizzadeg ca 400 g 1½ dl crème fraiche 1–2 msk senap 100 g mozzarella, gärna buffelmozzarella ca 2 dl strimlad julskinka 2 dl hackad grönkål 2 dl riven lagrad ost 1 äpple 1. Sätt ugnen på 250° C. Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt. Bred på crème fraiche och senap. Bryt mozzarellan i bitar och lägg på pizzan. Strö över skinka, grönkål och ost. 2. Ställ in högt upp i ugnen 10–15 minuter tills pizzan fått färg. Dela, kärna ur och strimla äpplet och strö över. 33 BUFFÉ #11/2019 F L E R E R C E P T H I T T A R D U P Å B U F F E . S E
Buffé JULENS GENVÄGAR