Loading...
Buffé 1
Buffé KRÄFT-CRAVINGS Det bästa med augusti? Kräfts
kivan! Här är tillbehören som gör högtiden ännu godare.
Buffé MERA MAJS! Från pizza till nudlar och soppa
– i säsongens bästa vardagshjältar är det majsen som spe
KONSERVERA PICKLAD ZUCCHINI MED VITLÖK OCH DILL C
A 2 LITER / ÖVER 60 MIN INGREDIENSER 2 dl ättikssprit (12 %) 4 dl strösocker 6 dl vatten 1 tsk salt 6 skalade vitlöksklyftor 2 zucchini à 400 g ½ kruka dill GÖR SÅ HÄR TIPS 1. Koka upp ättika, socker, vatten, salt och vitlök. Låt svalna. 2. Tvätta zucchinin noga och skiva i ca ½ cm tjocka skivor. Plocka dillen. Varva zucchini och dill i en väl rengjord burk och häll på lagen. Ställ i kylen minst 2 dygn. Tillsätt krossade svartpepparkorn i lagen för extra sting. MISSA INTE Odlar du egen zucchini så är detta ett utmärkt sätt att ta vara på skörden. Vill du lära dig ännu mer om hur du tar tillvara den svenska säsongens frukter, bär och grönsaker? Missa inte tävlingen om boken Det nordiska skafferiet på sidan 39. 31 BUFFÉ #08/2022
Buffé MATPIONJÄRERNA
Buffé SÖNDAGSPREPPEN
Buffé ICAs EGNA SIDOR