Buffé 1
Buffé FEBRUARI
Buffé BARNENS MENY
Buffé KÄNSLA FÖR LAKRITS
Buffé MINSKA MATSVINNET
Buffé MATSKOLA
Buffé HALVFABRIKAT I NY SKEPNAD VARDAG Halvfabrika
t i ny skepnad Förknippar du ordet halvfabrikat med mat som varken är god eller näringsrik? Då är det dags att tänka om! NUDELSOPPA MED KYCKLING OCH SOCKERÄRTOR 4 PERSONER / 15 MIN INGREDIENSER ½ grillad kyckling 1 förp risnudlar 180 g 2 förp ICA thai vegetarisk grytbas à 400 g 250 g frysta sockerärtor koriander och limeklyftor GÖR SÅ HÄR 1. Plocka kycklingköttet i mindre bitar. Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Värm grytbasen i en kastrull, späd ev med vatten till önskad konsistens. Tillsätt sockerärtorna och låt koka upp. 2. Fördela risnudlar och kyckling i fyra skålar, häll över den varma grytbasen. Toppa med koriander och servera med limeklyftor. 25 BUFFÉ #02/2019 TIPS! Byt ut kycklingen mot tofu. TEXT THERESE AHLSTRÖM RESEARCH ANNA K SJÖGREN RECEPT SOFIA HELLSTRÖMER STYLING LINDA BERLIN FOTO LENNART WEIBULL
Buffé #MITTBUFFE
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SLUTET GOTT