Buffé 1
Buffé FEBRUARI
Buffé BARNENS MENY
Buffé KÄNSLA FÖR LAKRITS
Buffé MINSKA MATSVINNET
Buffé MATSKOLA
Buffé HALVFABRIKAT I NY SKEPNAD
VARDAG GNOCCHIPYTT MED FALUKORV, GRÖNKÅL OCH HASS
ELNÖTTER 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 400 g falukorv 400 g färsk gnocchi 150 g skuren grönkål 1 dl rostade hasselnötter ½ tsk salt 2 krm svartpeppar smör riven parmesan och grovkornig senap till servering GÖR SÅ HÄR 1. Skär korven i mindre bitar. 2. Stek gnocchin i 2 msk smör i en stor stekpanna tills den får färg. Tillsätt kålen och hasselnötterna och stek ytterligare några minuter tills kålen mjuknar. Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan. 3. Stek korven i 1 msk smör i samma panna tills den får färg. Blanda allt och toppa med parmesan. Servera med senap. GRATINERAD TORTELLINI MED TOMAT OCH MOZZARELLA 4 PERSONER / 30 MIN INGREDIENSER 500 g färsk tortellini med ost 2 förp färdig pastasås av tomat à 390 g 125 g mozzarella 50 g pinjenötter 65 g ruccola GÖR SÅ HÄR 1. Sätt ugnen på 225 °C. Lägg pastan i en smord ugnsform. Häll över tomatsåsen och blanda runt. Bryt mozzarellan i större bitar och fördela över. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 minuter. 2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Toppa gratängen med pinjenötter och ruccola. 27 BUFFÉ #02/2019
Buffé #MITTBUFFE
Buffé ICAs EGNA SIDOR
Buffé SLUTET GOTT