Loading...
Buffé JANUARI – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé NUDLAR FÖR ALLA SMAKER
VARDAG UDONNUDLAR MED KIMCHI 4 PERSONER / 30 MIN
INGREDIENSER 250 g udonnudlar 140 g skivat bacon 2 ½ dl kimchi 4 ägg 1 msk neutral rapsolja 4 msk smör 1 ½ msk japansk soja 2 finskurna salladslökar 1 ½ msk rostade sesamfrön GÖR SÅ HÄR 1. Strimla baconet. Hacka kimchin grovt. Stek äggen lite knapriga i olja men behåll gulan lös. 2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. VISSTE DU ATT .. . ... kimchi är en typ av koreansk fermenterad kål som du hittar i hyllan för världens mat? 3. Knaperstek baconet och blanda med nudlar, kimchi, smör och soja. 4. Vänd ner salladslök och toppa med ägg och sesamfrön. 13 BUFFÉ #01/2020
Buffé TILLBAKA TILL: 1995
Buffé KLASSIKER PÅ NYTT VIS
Buffé GOTLÄNDSKT FRAMTIDSHOPP
Buffé VINTERNS VITAMINBOOST
Buffé MATSKOLA
Buffé Hejdå kortkund. Hallå stammis!
Buffé SISTA ORDET