Loading...
Buffé JANUARI – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé NUDLAR FÖR ALLA SMAKER
VARDAG SASHIMI MED RISNUDLAR OCH PEPPARROT 4 PERS
ONER / 30 MIN INGREDIENSER 250 g risnudlar 300 g färsk salma- eller fröyalax 1 gurka 200 g rättika 1 ask smörgåskrasse 100 g 1 msk rostade och mortlade sesamfrön 2 finskurna salladslökar 4 msk japansk soja 2 msk finriven pepparrot TIPS! GÖR SÅ HÄR 1. Skär laxen i små kuber. Skala och strimla gurka och rättika tunt. 2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola kallt och låt rinna av. När du spolat nudlarna kallt: blanda med 2 msk neutral olja så de inte klibbar ihop. 3. Toppa nudlarna med lax, gurka och rättika. 4. Toppa med klippt krasse, sesamfrö och salladslök. Blanda soja med pepparrot och servera till. 14 BUFFÉ #01/2020
Buffé TILLBAKA TILL: 1995
Buffé KLASSIKER PÅ NYTT VIS
Buffé GOTLÄNDSKT FRAMTIDSHOPP
Buffé VINTERNS VITAMINBOOST
Buffé MATSKOLA
Buffé Hejdå kortkund. Hallå stammis!
Buffé SISTA ORDET