Loading...
Buffé JANUARI – TREND/SMAK/UTBLICK
Buffé NUDLAR FÖR ALLA SMAKER
Buffé TILLBAKA TILL: 1995 BUFFÉ 25 ÅR Recept på ug
nsbakad vaniljcrème hittar du på buffe.se. 2020 fyller Buffé 25 år! Vi blickar bakåt i arkivet och plockar fram favoritrecept som förtjänar en ny stund i rampljuset. Vill du nominera ett gammalt Bufférecept du tycker extra mycket om? Skicka in det till buffe@studiobon.com. VI MINNS . . . ... 1995, året som var affärernas tid. I USA rökte Bill Clinton cigarr med Monica Lewinsky och här hade vi Toblerone. Mona Sahlin minns året i svart, vi andra lyssnade till pipande modemljud. Vi stavade till nyordet ciabatta och åt den framför NileCity, tv-programmet som fick oss att geniförklara Robert Gustafsson. Jonas och Mark ingick partnerskap nu när man äntligen fick och kocken bakom mattrenderna, Melker Andersson, vann silver i Bocuse d'Or, med gipsat ben (!). Sverige gick med i EU, och svenskarna började svänga sig med internationella mattermer, en gräddad pudding döpte vi därmed till ugnsbakad vaniljcrème. 19 BUFFÉ #01/2020 Tillbaka till: 1995 TEXT MARIE BIRDE RECEPT BUFFÉ #04 1995 STYLING LINDA LUNDGREN FOTO ROLAND PERSSON
Buffé KLASSIKER PÅ NYTT VIS
Buffé GOTLÄNDSKT FRAMTIDSHOPP
Buffé VINTERNS VITAMINBOOST
Buffé MATSKOLA
Buffé Hejdå kortkund. Hallå stammis!
Buffé SISTA ORDET