Mer smak 1
1. Snabbt på riktigt! FÄRSK PASTA MED PESTO TID:
20 MIN Crunchigt och supergott, och med möjlighet att lägga till precis alla grönsaker du vill. 4 PORTIONER k 500 g färsk pasta, tagliatelle k 1 ½ dl sötmandlar k 1 kruka basilika k ½ dl olivolja 1 dl pastavatten k 1–2 vitlöksklyftor k 100 g parmesan salt k svartpeppar GÖR SÅ HÄR 1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, spar lite av pastavattnet. 2. Hacka mandlarna och finhacka basilikan, både blad och stjälkar. 3. Vänd runt med olivolja, pastavatten, finriven vitlök och finriven parmesan. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. TIPS! En pasta pesto som du inte ens behöver mixa! Det behöver inte vara enkelt i smaken för att det är enkelt att laga. Här smakar det massor, av basilika, vitlök, parmesan. Så gott! mer smak nr 2 2024