Buffé 1
NÄST SIST ICA-kort: 033-47 47 90 ICA kundservice:
020-83 33 33 (helgfri mån–fre, kl 9–15) Bufféredaktionen/växeln OTW: 08-505 562 00 Adress: Box 3265, 103 65 Stockholm Besök/Bud: Birger Jarlsgatan 61 E-post: red.buffe@otw.se Chefredaktör: Tony Wallin tony.wallin@otw.se Ansvarig utgivare: Anders Svensson Redaktörer: Lina Wallentinson, lina.wallentinson@otw.se, Alexandra Vikström, alexandra.vikstrom@otw.se Receptansvarig: Art director: Formgivare: Katarina Sjöberg Webbredaktör: Allergifrågor: Elisabeth Ekstrand Hemmingsson Korrektur: Per Musselqvist Annonsfrågor: Pia Modin Björklund, pia.modin@ica.se Redaktionsråd: Juliana Alonso, Tony Wallin, Lina Wallentinson Produktion: NL/028/001 Repro: Done Tryck: Roto Smeets På ica.se/buffe hittar du bland annat utlovat extramaterial och det digitala arkivet. Där presenteras också vinnarna i Buffés tävlingar. DÄRFÖR FÅR DU BUFFÉ! Som tack för att du hör till våra bästa kunder bjuder vi på inspiration kring vårt största glädjeämne – mat! Du får Buffé utan extra kostnad när du handlar för 1 200 kr i månaden eller mer info på ica.se. tac-o hej… Vinnarna i januarinumrets tävling presenteras på ica.se/buffe. JANUARINUMRETS RÄTTA RAD: 1B, 2A, 3A, 4B, 5A GLASSIG CROISSANT FÖR 1 PERSON Dela 1 croissant längs med men inte helt igenom. Fyll med en kula valfri glass. Toppa med bär, choklad- eller kolasås och gärna hackade nötter. FÖR ALLA Gör glutenfri: välj glutenfri croissant. Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg. Som en taco – men söt och galet god. Och dessutom busenkel att göra. Med denna lyxfika säger Bufféredaktionen tack och hej. Ett nytt gäng tar över i nästa nummer. RECEPT SOFIA NILSSON FOTO EVA HILDÉN Nästa nummer kommer den 21 mars BUFFÉ 2 • 2018 39