Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12 röna utflykter 1 Du måste inte vara
radiostyrd till frysdisken om du är ute efter snabbmat. Gör en kvick utflykt till de färska grönsakerna. Vad sägs om en het salsa på mindre än en kvart? -0 ^^^ ^ . .«'>:• RECEPT HE T SALSA : Dela tomaterna i halvor Klyv fänkålen och skär varje halva på längden. Skölj, kärna ur och skiva chilifrukten. Skala och hacka schalottenlökarna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Häll rikligt med olivolja i en het stekpanna. Lägg tomaterna med snittytan nedåt och stek dem hastigt på båda sidor (akta för stänk). Lägg tomaterna på en tallrik och skvätt balsamvinäger över dem. Fräs fänkål, chili, schalottenlök och vitlök i samma stekpanna som tomaterna men på lägre värme. Läg; tillbaka tomaterna med vätskan i pannan när fänkålen börjat mjukna. Låt K z® T _ . o m a <$ /> ICA-handlarnas information . . om grönare matvaror . allt puttra i 2 min. Smaka av med salt, peppar och basilikablad. Servera med t ex pasta.TILL 2-3 PERSONER BEHÖVS: 6 röda tomater I fänkål t röd chilifrukt, 2 schalottenlökar; 4 vitlöksklyftor: I kruka basilika. I /2-1 dl olivolja, 2 msk balsamvinäger salt och peppar '
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40