Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20 Pacific LIMEKYCKLING MED CHERRYCHILI
SÅS, FÄRSK MANGO OCH WOKADE ÄGGNUDLAR FÖR 4 PERSONER 4 kycklingdelar , brös t elle r klubbo r i ms k olja til l stekning 2 ms k flytand e honung , gärnaTropica l 2 vitlöksklyftor , pressade 1 lime , saft oc h skal 1 msk soja 1 moge n mango , skivad ÄGGNUDLAR: 1 75 g äggnudla r 1 bur k vattenkastanje r å 225 g 200 g purjolök , strimlad CHERRYCHILISÅS: 1 rö d chili , urkärna d oc h hackad , gärn a e n mil d sor t elle r s k spansk peppa r 1 rö d paprika , grovstrimla d 50 g ingefara , skalad oc h rive n 1/2 gu l lök , grovhackad 2 1/2 dl vatte n 1/2 hönsbuljongtärning GÖR SÅ HÄR: Börja med att sätta ugnen på 275°c. SÅSEN : Fräs chili, paprika, ingefära och lök i 4 minuter i olja. Häll på vattnet. Koka upp och smula ner buljongtärningen. Mixa såsen i matberedare eller med stavmixer. Salta och peppra. KYCKLINGEN: Bryn kycklingdelarna i olja. Salta och peppra. Lägg över i en ugnssäker form. Blanda honung, vitlök, limesaft och -skal samt soja. Pensla det på kycklingen. Ugnsstek i ca 10 minuter. NUDLARNA : Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Grovhacka vattenkastanjerna.Woka eller fräs dem och purjolöken i ca 2 minuter i olja.Vänd ner nudlarna och woka dem hastigt med grönsakerna. Smaka av. Skala och skiva mangon. Lägg upp som på bilden.
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40