Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14 MNNÉAS PRICKIGA SOPPA FÖ R 4 PERSONE
R 4 potatisar 1 purjolök 1 liter grönsaksbuljong 2 tsk örtsalt 2 dl créme fraiche 2 msk finklippt gräslök GÖ R SÅ HÄR : 1. Skala och ansa potatis och purjo. Skär i mindre bitar. 2. Koka detta i buljongen tills grönsakerna är mjuka. Kör i mixer eller med mixerstav till en slät puré. 3. Rör ner créme fraiche och gräslök. Hetta ev upp. KINASOPPA MED SVAMP FÖ R 4 PERSONE R 200 g färsk svamp, t ex champinjoner, shiitake eller ostronskivling 1 purjolök 1 vitlöksklyfta 1 dl gröna ärter 1 morot 50 g rotselleri 1V4 liter svampbuljong 1 tsk salt lite olja att steka i 1 ä g g GÖ R SÅ HÄR : 1. Strimla svampen. Lägg den i kall stekpanna och hetta upp. Sänk värmen och låt vattnet koka bort. 2.Tillsätt matoljan och bryn svampen i oljan. Ställ åt sidan. 3. Strimla purjolöken, skala och hacka vitlöken. Fräs detta i olja i en soppgryta. 4. Skala morot och selleri. Riv på grova sidan av rivjärnet. Häll morot, selleri och löksorterna i soppgrytan och låt allt fräsa tillsammans. 5. Häll på buljongen och koka upp. Låt puttra i 5 minuter. 6.Tillsätt svamp, ärter och salt. Koka upp igen. 7. Precis före servering vispas ägget upp i en kopp. Ringla ner ägget i soppan och rör om med en gaffel så att tunna äggstrimlor bildas. RUNDA MAMMANS BULJONG FÖ R 4 PERSONE R 200 g kokt eller stekt kycklingkött 1V4 liter kycklingbuljong 1 dl pasta 1 dl riven ost GÖ R SÅ HÄR : 1. Koka upp kycklingbuljongen. Tillsätt pastan och koka i 10 minuter. 2. Rör ner kycklingköttet och låt det bli genomvärmt. 3. Bjud riven ost till, som får smälta i soppan.
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40