Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15 KUSI N VITAMIN - SOPP A FÖ R 4 PERSO
NE R 8 dl grönsaksbuljong 2 morötter 3 selleristjälkar 2 paprikor 2 dl créme fraiche GÖ R S Å HÄR : 1. Värm buljongen i en mikrosäker skål. Häll hälften av buljongen i en bunke. Ställ åt sidan. 2. Skala och ansa morot och selleri. Strimla grönsakerna och lägg dem i "mikrobuljongen". Kör på full effekt ca 5 minuter. Känn på grönsakerna så att de är mjuka. Kör annars någon minut till. 3. Skär paprikan i mindre bitar. Mixa kokt morot, selleri och rå paprika till en puré tillsammans med buljongen. 4. Rör ner resten av buljongen och runda av med créme fraiche. Värm i mikron till önskad temperatur. sopptips! •Det viktigaste i en soppa är buljongen. Nu finns det även koncentrerad buljong i flytande form. Men se upp när du ska tillsätta salt. Smaka först. •Servera färskiven ost blandad med örtkryddor till soppan. Det är gott och det ser festligt ut när osten smälter i soppan. CARO j LINE S TACOSOPP A FÖ R 4 PERSONE R 300 g köttfårs 1 gul lök 1 påse tacokrydda 1 krm timjan 4 potatisar l l ka i buljongen. Det tar ca 7 minuter. 4. Blanda ner köttfärsen. Ge ett sista uppkok före servering. A liter hönsbuljong olja att steka i GÖ R SÅ HÄR : l.Fräs köttfärsen i lite olja. Mosa den med en gaffel till en grynig massa. 2. Riv löken och blanda ner i köttfärsen. Smaksätt med tacokrydda och timjan. 3. Skala potatisarna och tärna dem. Koka upp buljongen. Koka potatistärningarna mjusopptips! •Lägg ingredienserna i buljongen efter koktid. Om man måste lägga i alla ingredienser på en gång är ett tips att skära grönsaker med lång koktid i små bitar eller riva dem på rivjärn och skära grönsaker med kort koktid i större bitar. Då blir allt färdigt samtidigt.
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40