Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5
Buffé Sida 6 Flygproffsens bästa fortsättning från
sid 4 noggrant uträknat, för att ge maximal service åt alla passagerare, berättar Patrik Karlberg. Under tiden sprider sig en ljuvlig doft av ingefära och kanel från ankbrösten i stekpannan. När det blir dags att förbereda desserten, en citron- och marängtårta, minns Kjell Ogenstedt klassikern "Baked Alaska". Det var en dessert som passagerarna i första klass kunde få för många år sedan. Glass på sockerkaka med maräng på toppen. - Kruxet var att glassen låg på en bädd av torr-is för att hålla kylan. Men det var lätt att glömma att tina glassen före servering. En och annan gäst lär ha fått mycket hård glass... Om man dessutom hade dubbel otur brändes marängen i ugnen! Idag är "Baked Alaska" ett minne blott, sörjd av få. Snart är bordet dukat och hela gänget bänkat. Saludos! En skål i champagne, drycken som aldrig gjort någon middagsgäst ledsen. Denna kväll har gett kunskaper och erfarenheter, att ta med sig ombord kanhända. Jajje har köpt saffran och basmatiris på en indisk krvddmarknad till Mathias. Swalans medlemmar ger världsmästaren betyget väl godkänd. - Han är ju dessutom riktigt snäll, som någon säger. Seattle Wild Ginger Stor, skön sakebar för den som vill botanisera vidare. Fräsch asiatisk mat. 1400 Western Avenue CEVICHE PÅ HÄLLEFLUNDRA FÖ R 4 PERSONE R 40 0 g hälleflundra eller lax (hel, putsad filébit), 600 g grön sparris 2-3 msk olivolja 2 lime 1 liten bit parmesanost DESSUTOM : 1 ABU-rök rökspån GÖ R SÅ HÄR : 1. Gör i ordning röken, den kan ställas på spisen med Häkten på, eller var utomhus. Rök fiskfilén i ca 2 minuter. 2. Sjud sparrisen i lättsaltat vatten i 8-9 minuter. Kyl den och skär i mindre bitar. Blanda med lite olivolja och svartpeppar. 3. Skär fiskfilén i tunna skivor. Lägg upp på tallrikar. 4. Pressa limesaft över fisken. Låt stå och dra några minuter. 5. Lägg sparrisbitarna på fisken. Hvvla parmesan över och krvdda med salt och peppar. Ringla över lite olivolja. Bangkok Suda Suverän thaimat till låga priser. Missa inte kyckling med cashewnöt och små vårrullar. Suhkumvit Road soi 14 Paris Aux bon Grus de Bourgogne En bistro precis så mysig som man drömmer om inför Parisbesöket. Med skira spetsgardiner i fönstren, rödvitrutiga dukar och underbar mat. 3 Rue Bachaumont, 2e arr Oslo Millenium Fransknorsk kokkonst på hög nivå. Dessutom är priserna överkomliga för en svensk plånbok. Josefines gade 23 Köpenhamn Cafe Wilder Enkel lokal som inte gör mycket väsen av sig, men här hittar man dansk nyskapande mat. Wildesgade 56 restaurangtips: New York Chelsea Märket Ett gastronomiskt centrum i stan, med butiker, marknad och restauranger samlade i en gammal ombvggd industrilokal. W iöth St. 9 Ave Provsmakning av oljor var inte en helt angenäm uppgift. Smaklökarna tillfredsställdes dock senare under kvällen.
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40