Loading...
Buffé 1
Buffé Sida 2
Buffé Sida 3
Buffé Sida 4
Buffé Sida 5 GARDEN SALAD FÖ R 4 PERSONE R V4-V2 h
uvud isbergssallad 4 stora blad romansallad 1 kruka rucolasallad 2- 3 kvistar färsk dragon 10 gräslöksstrån 10 basilikablad DRESSING : 2 msk balsamvinäger 3 msk olivolja ev några droppar tryffelolja salt, peppar BRÖDKRUTONGER : 2 skivor vitt formbröd 1-2 msk olivolja GÖ R SÅ HÄR : 1. Sätt ugnen på 200 °c . 2. Plocka och skölj salladen (välj gärna dina egna favoritsorter) och kryddörterna. Låt rinna av på hushållspapper. 3. Skär örterna i mindre bitar. 4. Blanda vinägern med olivoljan och ev tryffelolja. Salta och peppra. 5. Kantskär bröden och skär sedan bröden i tärningar. 6. Häll olivoljan i en liten ugnsform. Lägg i brödtärningarna och skaka om. Ugnsstek dem gvllenbruna. Salta. 7. Blanda salladen med dressingen. Lägg upp i fyra skålar. Strö brödkrutongerna ovanpå och servera genast.
Buffé Sida 6
Buffé Sida 7
Buffé Sida 8
Buffé Sida 9
Buffé Sida 10
Buffé Sida 11
Buffé Sida 12
Buffé Sida 13
Buffé Sida 14
Buffé Sida 15
Buffé Sida 16
Buffé Sida 17
Buffé Sida 18
Buffé Sida 19
Buffé Sida 20
Buffé Sida 21
Buffé Sida 22
Buffé Sida 23
Buffé Sida 24
Buffé Sida 25
Buffé Sida 26
Buffé Sida 27
Buffé Sida 28
Buffé Sida 29
Buffé Sida 30
Buffé Sida 31
Buffé Sida 32
Buffé Sida 33
Buffé Sida 34
Buffé Sida 35
Buffé Sida 36
Buffé Sida 37
Buffé Sida 38
Buffé Sida 39
Buffé Sida 40